10/09/2024
GO BRAND
Go Brand Project
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η ΠΡΑΞΗ
Περιγραφή Πράξης Go Brand
Περιοχή Υλοποίησης Go Brand
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
Δικαιούχοι Go Brand
Προϋπολογισμός
CLUSTERS
Αυθεντικά Παραδοσιακά Γλυκά Κύπρου (Γλυκά του κουταλιού και Σουτζιούκος)
Αυθεντικά Κυπριακά Προϊόντα Χαρουπιού
Cluster Παραγωγών Ελαιόλαδου Λασιθίου
Cluster των Παραγωγών Μελιού Λασιθίου
Μελεκούνι Ρόδου (ΠΓΕ)
Cluster Aegean Cuisine Δωδεκανήσου
Cluster Aegean Cuisine Κυκλάδων
Κυκλαδικός Οίνος
Λικέρ Μαστίχα Χίου
Παραδοσιακά Τρόφιμα Χίου
Αποτελέσματα
Μελέτες
Βίντεο
Επιχειρήσεις Go Brand
ΝΕΑ
GALLERY
Φωτογραφίες
ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΛ
EN
Αποτελέσματα
Μελέτες
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ AEGEAN CUISINE ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
03/02/2020
03/02/2020
[email protected]
Share This Post:
ΑΦΙΣΑ (Παραδοτέο 2.3.1_ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ_ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ)
29/03/2019
04/09/2019
[email protected]
ΜΕΛΕΚΟΥΝΙ ΡΟΔΟΥ Π.Γ.Ε.
03/02/2020
05/02/2020
[email protected]
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΡΗΤΗΣ
04/09/2019
[email protected]
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΧΙΟΥ
04/09/2019
[email protected]
3o ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ GO BRAND ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ: 01/03/2019 – 30/08/2019
16/09/2019
16/09/2019
[email protected]
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ AEGEAN CUISINE ΚΥΚΛΑΔΕΣ
04/09/2019
[email protected]