Ενημερωτική παρουσίαση του έργου Go_Brand του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στα πλαίσια έναρξης υλοποίησης του έργου Go_Brand του προγράμματος Interreg Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου (ΕΤ.Α.Π.) Κυκλάδων (Α.Μ.Κ.Ε. του Επιμελητηρίου Κυκλάδων), διοργανώνει ενημερωτική παρουσίαση την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018, ώρα 15:30, στις αίθουσες του Επιμελητηρίου Κυκλάδων (στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο. Σαντορίνη, Σύρο και Τήνο), που αφορά:

  • Τις επιχειρήσεις* που ήδη εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής στα υπό σύσταση κλαδικά δίκτυα α) επιχειρήσεων με το σήματης «Κουζίνας του Αιγαίου» και β) του Κυκλαδίτικου Οίνου
  • Στις επιχειρήσεις που (αν και δεν απέστειλαν αίτηση συμμετοχής) επιθυμούν να συμμετέχουν στα παραπάνω υπό σύσταση δίκτυα
    Βασικός στόχος και επιδίωξη του έργου Go Brand είναι η προώθηση και ανάδειξη του brand name των προϊόντων αγροδιατροφής στο νομό Κυκλάδων και ειδικότερα στον τομέα της Γαστρονομίας και του Οίνου.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις ενίσχυσης και ανάδειξης του τοπικού brand name καθώς και όλες οι δράσεις στα πλαίσια του παρόντος έργου που ενισχύουν την εξωστρέφεια και τον εξαγωγικό προσανατολισμό των εν λόγω επιχειρήσεων.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής μιας Μικρομεσαίας Επιχείρησης αποτελεί να είναι πιστοποιημένη με κάποιο αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης (πχ HACCP ή ISO) ή να δεσμευτεί ότι θα πιστοποιήσει τα προϊόντα της κατά την διάρκεια υλοποίησης του παρόντος έργου και να έχει (ή να ξεκινήσει) εξαγωγική δραστηριότητα. Η συμμετοχή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στα δίκτυα είναι δωρεάν.


Παραδοτέο 3.4.1

Πρόγραμμα Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Κύπρος 2014-2020 – Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ( Ε.Τ.Π.Α) σε ποσοστό 80% και από εθνικούς πόρους της Ελλάδας και της Κύπρου σε ποσοστό 20%.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – Α.Μ.Κ.Ε. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, 84100 ΣΥΡΟΣ – ΤΗΛ. 22810 82346, FAX. 22810 86555 – e-mail: [email protected]

Πηγή: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&articleid=45271